Ръководството на ЦСКА е поставило в трансферния списък за зимния прозорец всичките си основни футболисти плюс някои от резервите. Техните имена и записи с изявите им вече са предоставени на мениджъри, чиято задача е ги предложат на чуждестранни отбори.
В листата ги няма единствено Райс Мболи и капитанът Тодор Янчев. Както е известно, правата на алжирския вратар са в Славия.
В списъка попадат Маркиньос и Шеридън, въпреки че техните евентуални трансфери бяха запорирани от украинския олигарх Константин Жеваго заради дълга на ЦСКА към него.
Наскоро руският Волга бе на крачка от привличането на Спас Делев, но „Титан” вдигна цената на нападателя на 1 милион долара. Източници на БЛИЦ обаче съобщиха, че в крайна сметка „кралете на боклука” ще бъдат съгласни да продадат нисичкия футболист и на по-малка сума.
„Положението е много тежко. В „Титан” са готови да продават масово играчи, ако не успеят да намерят купувач на клуба. В противен случай ЦСКА няма да има пари за пролетния дял на първенството”, съобщиха наши информатори от футболните ни среди.