Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Ръководството на ЦСКА в лицето на “Титан” продължава да върши безумие след безумие. След организационния хаос в клуба и назначението на всевъзможни директори днес напрежението продължава да расте. Ръководството отговори на феновете с декларация. Привържениците вчера излязоха с официално искане до държавата, президента и премиера час по-скоро да бъде намерен нов собственик на ЦСКА. Освен това феновете заявиха, че не искат любимият им клуб да бъде замесван в “черно тото”, “уреден мач” и “уреден шампионат”.

На официалния сайт на клуба днес се появи контра декларация, която е подписана от Стойчо Младенов, капитанът Тодор Янчев и двамата му заместници – Иван Бандаловски и Апостол Попов. По информация на БЛИЦ треньорът Младенов първоначално не е имал никаква идея за декларацията, нито я е чел, нито е запознат със съдържанието й .

Ето какво пише в сайта на ЦСКА, публикуваме я без редакторска намеса:

Уважаеми дами и господа,

Ние - спортно-техническия щаб и футболистите на представителния отбор, се чувстваме дълбоко оскърбени от безпочвените обвинения, хвърлени на сляпо и излезли чрез писмо от „събора на привържениците”, в Хасковски минерални бани, който по наша информация е организиран от Димитър Ангелов. Силно сме омерзени от клеветите, че отборът е играл в “уредени мачове”, участвал е в “уреден шампионат” и е замесен в „черно тото”. Уверяваме Ви, че всяка една секунда с червената фланелка върху плещите ни и емблемата на гърдите, са привилегия за нас! В момент, когато ни предстои да срещнем първия си съперник в Европа, подобни инсинуации вредят, както на нас, така и на целия клуб. Недоумяваме, как може хора, които са привърженици на любимия ни отбор, да ни замесват с ясно съзнание в игри, които нямат нищо общо с феърплея. Доста от нас – настоящите състезатели, извоюваха на терена, а не някъде другаде, елиминирането на Динамо (Москва), влизането два пъти в групите на Лига Европа, както и спечелването на Купата и Суперкупата на България. Всичко това в последните четири години.

Всеки път, когато излизаме да играем, играем за честта на ЦСКА и за Вас – привържениците, а Вие не спирате да ни подкрепяте и да доказвате превъзходството си на стадионите, където сме заедно. Затова призоваваме да не бъдем свързвани с нарушаване на морала и спортната етика. Ето защо, подкрепяме позицията на ръководството насочена срещу клеветите в гореспоменатото писмо.
Ние отлично осъзнаваме, че “Сектор Г – това си ти”! Нека всеки, който ни подкрепя да направи същото!

САМО ЦСКА!

Стойчо Младенов – старши треньор на ПФК ЦСКА
Тодор Янчев – капитан на ПФК ЦСКА
Иван Бандаловски – втори капитан на ПФК ЦСКА
Апостол Попов – трети капитан на ПФК ЦСКА