Тити Папазов гостува в предаването „Тази събота“ по bTV и коментира последните събития в Левски. Той за пореден път изрази оптимизма си за бъдещето на клуба и каза какво трябва да се случи, за да може управлението на Наско Сираков да е успешно.

„Левски е първият клуб в страната, който ще посочи новия модел на управление. Този, който ще бъде бъдещето на спорта. Сираков не може да направи нищо сам, но авторитетът на Наско трябва да поведе много последователи. Левски ще бъде силен, когато поне 100 000 застанат зад идеята“, обяви Тити Папазов

„Днес и утре за последно говоря за Левски и футбола. След два дни се връщам там, където ми е душата. В баскетбола. Аз лично съм убеден, че нещата да ще се случат. Аз съм човекът с най-големите розови очила на света, но вие не ги виждате. Никога не съм свалял розовите очила. Левски е зараза, Левски ни държи“, допълни баскетболният треньор.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

„С Наско Сираков сме денонощно заедно. Сутрин в 7:00 часа съм у тях в Богров и вечер в 11:00 часа си тръгвам. Постоянно коментираме какво трябва да се направи. Той щеше да бъде и в моя екип, но Сираков не е роден да бъде втори. Той трябва да бъде и е №1. Абсолютно заслужено Наско Сираков спечели гласуването. Той е фигура от друго измерение. Не съм се чувствал унизен и употребен. Да, беше ми тежко, но ако това е цената, готов съм всеки ден да бъда употребяван в името на Левски“, обяви Папазов.

Баскетболният специалист благодари на всички досегашни собственици на Левски след 1989 г. за техните усилия. Според него отсега клубът трябва да харчи толкова пари, колкото има.

„Левски има часове. Ние имаме 48 часа да съберем 1,5 милиона лева. Тогава може да се обърнем към с г-н Пеевски и заедно да решим дали някоя болница няма по-голяма нужда от дарението на неговата фирма „Интръст“, призна емоционалният треньор.

Той изрази огромното си признание към изпълнителния директор Павел Колев за цялата работа, която върши в трудния момент. Папазов похвали и треньора на футболния отбор Петър Хубчев, който е успял да обедини съблекалнята, въпреки че играчите три месеца не са получавали заплати.