Константин Папазов обяви на профила си във Фейсбук, че спира да дава интервюта и да говори по адрес на ПФК Левски. Той публикува дълъг пост, в който пише следното:

 „Всеки един човек в живота си има успехи и неуспехи, победи и загуби.

На днешният ден преди 12 години националният отбор на България по баскетбол победи Италия с 81-80.За последен път това се е случвало  в годината на моето раждане 1967. Имах огромната чест да бъда пом.треньор на легендарният Пини Гершон. За мен този ден винаги ще бъде специален.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Това може би е и причината именно днес да взема важно решение за себе си.

Винаги съм смятал, че огромният капитал на Левски са неговите привърженици. Та се тези, без които не  може да се оцелее. Те са тези, без които не може да  спаси 106 годишна история.

Като човек, който много иска и пропагандира, че единственият верен път към спасението е. ОБЕДИНЕНИЕТО на ВСИЧКИ фенове силно обичащи ЛЕВСКИ.

Не искам по никакъв начин хора, които не ме харесват или не харесват медийните ми изяви да се настройват срещу клуба заради мен.

От днес прекратявам всякакви участия и интервюта по повод ПФК Левски.

Това по никакъв начин няма да ми попречи да бъда безрезервен, какъвто съм бил до днес.

Оставам твърдо с Наско Сираков и Павел Колев и зад НС и УС.

Оставам твърдо и зад прекрасните момчета и треньори, които заедно с ВЕЛИКАТА синя публика вече седем месеца спасяват любимия клуб. Вероятно този сезон няма да станат шампиони, но вече станаха шампиони по морал.

 Ще има медии, на които ще липсвам, ако искат могат да ме видят в залата където преминаха повече от четвърт век от живота ми. Само Левски!“