Треньорът на Левски Георги Тодоров остана доволен от първата победа през новия сезон за тима – 4:0 при визитата на новака Монтана. Специалистът разкри, че по време на паузата за националните отбори е много вероятно отборът да се подсили с нови играчи, някои от които тренират в момента с първия отбор.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Момчетата се влагат много в тренировките. Не само тази седмица. Беше нужна тази победа, за да се възнагради трудът им. Надявам се самочувствието им да нарасне в следващите мачове. Дойде в точното време победата, защото сега има прекъсване, в което да се организираме чрез нови футболисти. Изключително съм доволен от представянето с изключение на първите минути. Особено през второто полувреме диктувахме нещата на терена. Тази победа е за момчетата и за моя екип, защото те помагат много в тренировките и искам да ги поздравя с победата и най-после да се усмихнем", заяви Тодоров след мача.

"Напускащите бяха 15. Надявам се да няма повече. Следващата събота ще играем една контрола. Тогава ще има яснота кой остава, но напускащи няма да има", допълни още наставникът за очакваните промени във връзка с възможността за оставане в състава на някои от играчите, които в момента тренират с отбора.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​