Титуляр на "Левски" отпадна за мача с Берое, който е от 20:00 часа в неделя на стадиона под Аязмото. Защитникът Орлин Старокин дори не тръгна за Стара Загора, въпреки че фигурираше сред 19-те имена, които Илиан Илиев включи в групата за гостуването на бившия си отбор.

Старокин обаче от няколко дни е измъчван от болежки в бедрото и въпреки опитите на лекарите да го вдигнат на крака той остана в София.

Бранителят беше титуляр в последните три мача от началото на сезона, като взе участие във всичките четири двубоя в "А" група, както и в двата мача със Сараево от Лига Европа. Титулярният ляв бранител на "сините" Нуно Пинто все още е контузен и не е записал нито една минута през настоящата кампания.

От тази вечер "сините" са в Стара Загора, като от 18 часа проведоха тренировка на "Трейс Арена" в квартал Кольо Ганчево.

Групата на "Левски" за гостуването на Берое
Вратари: Пламен Илиев, Ивайло Василев
Защитници: Дъстли Мулдер, Ромен Ели, Димитър Везалов, Александър Башлиев, Станислав Ангелов
Полузащитници и нападатели: Даниел Димов, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Христо Йовов, Антонио Вутов, Марсиньо, Базил Де Карвальо, Кристовао Рамос, Симеон Райков, Жоао Силва, Илиян Йорданов