Треньорът на "Левски" Николай Костов определи титулярите за контролата с БАТЕ Борисов, която стартира в 17:00 часа. Това е последната проверка на "сините" по време на втория лагер в Турция.

След доброто представяне срещу Краснодар (1:0) Иво Иванов ще си партнира със Сержиньо Грийн в центъра на защитата. Пламен Илиев ще пази вратата, а Дъстли Мулдер и Нуно Пинто ще са крайните бранители.

Преборилите вирусното заболяване Христо Йовов и Дарко Тасевски също се завръщат в състава на "сините" и заедно с Владимир Гаджев ще действат в централната зона на терена. Тони Калво, Даниел Младенов и Иван Цветков са останалите титуляри, като последният ще действа на върха на атаката срещу БАТЕ.

Новото попълнение Кристовао Да Силва Рамос е сред резервите и се очаква да се появи на терена в по-късен етап на двубоя, за да запише неофициалния си дебют с екипа на "Левски".

Стартовият състав на "Левски":
Пламен Илиев, Дъстли Мулдер, Иво Иванов, Сержиньо Грийн, Нуно Пинто, Владимир Гаджев, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Даниел Младенов, Тони Калво, Иван Цветков