Георги Пашов обяви след загубата от Англия с 0:6, че съжалява за поражението. Той разкри, че е говорил с една от звездите на Англия Маркъс Рашфорд за расизма по трибуните и нападателят му е признал, че не е чул обидни подвиквания или маймунски звуци.

"Оценките показват това, което беше на терена. Класите се различаваха. Неприятно е, че загубихме с толкова много", обяви Пашов.

"За съжаление така се получи. Неприятно бе за нас, а за феновете още повече. Англия бяха афектирани от загубата си. Знаете за тези расистски скандали. Изкараха си го на нас", добави Пашов. "Те са голяма класа. Тук сме домакини и искахме на моменти да ги пресираме. Имат много класни играчи. Опитахме, но не се получи", добави националът.

"Не съм чувал расистки скандирания. Попитах Рашфорд, но той не знаеше за расизъм. Отвън някой е казал за това", разкри Пашов.

"Балъков ни каза, че Англия е един от най-добрите отбори в света. Днес, по-голяма част от атаките им се получи и за това се случи така. Не смятам, че е нужна промяна", добави Пашов.

Нашата квалификационна група за Евро 2020