Опитният нападател на Литекс Светослав Тодоров бе много щастлив след победата с 3:1 срещу Локомотив (София). Той отчете със задоволство, че е бил част от всичките четири шампионски титли на "оранжевите".

"За мен това е четвърта шампионска титла с Литекс. Бях в отбора при всичките най-успешни години за клубa. Не знам дали ние сме най-добри, но когато играем, никой не ни напада. Всички излиза срещу нас с 11 футболисти в защита, бранят се и ни чака на контраатаки. В Западна Европа не се играе така, а се стреми да се атакува", каза доволният Светльо Тодоров.

"Вкарах втория гол, който до голяма степен реши изхода от мача, красиво попадение. Но това не е толкова важно. Важното е отборът да печели и да си изпълни целите", продължи Тоди.

"Не мисля, че нашето първенство е слабо. Просто понякога го сравняваме с най-големите. Имам още една година договор с Литекс и мисля да го изпълня, така че оставам. Ще се опитаме да играем на ниво в Европа, а дали в Шампионската лига или в по-слабия турнир, но трябва да оставим диря. Ще видим къде ще ни бъде мястото през есента", завърши Тодоров. /БЛИЦ