Българският национал Тодор Неделев използва профила си във „Фейсбук“, за да направи емоционално обръщение към грузинския проф. Шота Ингороква.

Както е известно, капитанът на Ботев (Пловдив) получи тежка травма на главата на 10 юни, когато в Тбилиси се сблъскаха двата автобуса, превозващи родните национали за предстоящия на следващия ден мач от Лигата на нациите срещу Грузия. Наложи се спешна операция, извършена именно от авторитетния професор Ингороква. Именно това спаси живота на Неделев.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Дължа живота си на доктор Шота Ингороква! Благодаря ти от сърце, че ми спаси живота!“, написа Тодор Неделев в социалната мрежа и придружи публикацията си с емотикони за молитва и сърце.

Както е известно, на 29 юли грузинският медик пристигна в България, за да провери състоянието на българския национал и се срещна с президента на БФС Борислав Михайлов.

Само преди един ден пък треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Копич сподели снимка от тренировка на лидера на „канарчетата“. На нея Тодор Неделев кара велоергометър в очакване на завръщането си на терена.

„Капитане, чакаме те! Бъди силен!“, написа Копич в посланието си към фотографията.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК