Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев бе един от малкото играчи, които застанаха пред медиите след равенството с “Ботев” (Враца) – 2:2. Опитният полузащитник бе много разочарован и сподели, че не е нормално “червените” да губят точки срещу подобни съперници. Той добави, че без раздаване и с мисъл за разходка, няма как да се стигне до добър резултат.

”Проблем в отбора няма. Проблемът е, че не играхме добре. Имахме 90 минути подкрепа от нашите фенове и за съжаление не ги зарадвахме нито с добра игра, нито с победа. Когато губиш точки срещи директни съперници е добре. Не омаловажавам “Ботев”, но срещу тези отбори не е нормално да не печелим. Миналия сезон загубихме шест точки срещу изпадащи – Калиакра, Видима и Академик. Сега пак подаряваме точки. Не се ли раздаваме не става. Когато искаме просто да отидем на разходка, се стига до такива резултати”, ядосваше се Янчев.

Попитан дали е съгласен с думите на Димитър Пенев, че футболистите още празнуват победата с 1:0 над “Левски” капитанът добави: “Старшията най-добре знае и казва. Той вижда всичко”.