Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди утрешния мач на тима си срещу Локомотив (София) в 22 кръг на efbet Лигата. „Червените“ гостуват на „железничарите“ от 17:30 часа.

„Ще срещнем един от добрите отбори в първенството, който през есента направи много добри резултати, особено на своя стадион. Готови сме за този мач. Това, че Локомотив (София) няма победа от началото на годината, не означава, че е по-слаб отбор. Концентрирани сме върху това, което можем. Надявам се да бъдем максимално концентрирани“, обяви Тодор Янчев.

„Сидклей е много качествено попълнение. Ще му е нужно време кондиционно да влезе във форма. Работим индивидуално с него. Ще трябва време да оправим документите. Кога ще влезе, зависи от неговата моментна форма. Карлос Охене вече тренира с нас. Не е възможно веднага да се включи в игра, тъй като контузията го изкара от строя за около 15 дни“, допълни треньорът на „червените“.

„Имаме цяла седмица да се подготвим за следващия ни мач с ЦСКА. Чакаме да обявят програмата. Изцяло сме се насочили към медалите. Паралелно преследваме и Купата. Напълно достижима цел е да се класираме в Европа“, завърши Янчев.

Заедно с треньора на ЦСКА 1948 участие в пресконференцията взе и бразилският защитник Елитон.

„Много съм щастлив, че вкарах първия си гол за отбора. Чаках дълго време това попадение, тъй като отдавна не бях вкарвал. Знам, че Локомотив (София) е силен съперник и очаква труден мач. Познавам само Карлос Франса от нападателите на Локо. Той е най-опасният им нападател, но трябва да се внимава с целия отбор, не само с него“, призна бранителят.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023