Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев бе доволен след спечелените три точки срещу Видима-Раковски. “Червените” биха с 1:0 след гол на Спас Делев.

“Вкарахме само един гол, но имахме много положения и през първото, и през второто полувреме. Не очаквахме Видима да се надиграват с нас, не ги упреквам момчетата, тъй като се бореха със зъби и нокти, искат да оцелеят. Тези мачове със съперници като с Видима са по-трудни от останалите. През есента именно срещу такива съперници изпуснахме точки”, заяви Тошко Янчев.

“Миналата година ни липсваше постоянството, сега го постигаме. Когато сме концентрирани и мислим на терена, няма да имаме проблеми. Резултатите идват заради зимната подготовка и най-вече характерът, който показва ЦСКА. Всеки един от съотборниците търси и иска победата, раздава се”, коментира още капитанът на “армейците”.

“Изказвам благодарност на хората от Каварна, вчера ни предоставиха терена да тренираме, хотелът и градът, всичко бе прекрасно. Почти целият стадион днес бе “червен”, благодаря за гостоприемството и доброто отношение. Разбира се, че очакваме с нетърпение да се върнем на “Българска армия”, това е нашият дом, радвам се, че се оправя”, заяви още полузащитникът.

“В Черно море явно имат респект към нас, нормално е да ни гледат тази вечер. Ако не бяха дошли, щеше да е притеснително, хората си вършат работата професионално”, завърши Тодор Янчев./БЛИЦ