Доста интересен начин за мотивация са избрали в ЦСКА. Бившият капитан на „червените“ Тодор Янчев подари огромна торта на Ивайло Чочев след мача от първия кръг за Купата на България срещу Хасково. „Армейците“ победиха с 6:2, а 20-годишният халф отбеляза последния гол за своя тим. Веднага след попадението Чочев се затича към резервната скамейка, за да прегърне Тошко Янчев.

Бившият капитан не остана длъжен на своя колега и веднага след срещата се отправи към най-близката сладкарница, откъдето взе огромна торта „Гараш“. Янчев бе обещал на Чочев, че ако вкара първия си гол за ЦСКА срещу Хасково, ще получи сладка награда.

„Иво е много свястно момче. Преди мача му казах, че ще вкара и той го направи. Обещах му сладка награда при гол и той си я заслужи. Тортата е „Гараш“, за да вкарва повече голове като в гараж“, пошегува се любимецът на „червената“ публика.

След жеста на Янчев в ЦСКА вече обмислят да превърнат в практика „сладките бонуси“. На „Армията“ дори са си обещали да затворят цяла сладкарница, ако победят Литекс в понеделник.