Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев се преклони пред публиката, която изпълни Националния стадион “Васил Левски” за плейофа-реванша със Стяуа. Двата тима направиха равенство 1:1 и след победата на румънците с 2:0 в първия мач напред продължават румънците.

“Публиката ни беше перфектна. За тези хора нямам думи. Оставиха си работа, всичко, имаше хора от провинцията, които дойдоха тук и ни подкрепяха. Винаги феновете са ни помагали, ако не бяха те, сигурно щяхме да бъдем и по-слаби”, заяви Тошко.

“Равностоен мач, за съжаление отново догонвахме в резултата. Неприятно, лошо, че отпаднахме. Не трябваше да допускаме първия гол, а и преди това не можахме да реализираме. Равенството отговаря на играта на двата отбора. В първия мач съперникът имаше и повече късмет, вкара си головете. Ако трябва да съжаляваме, то е за първата среща. Днес прибързахме, искахме да вкараме ранен гол и да се налее напрежение при тях, но не се получи”, допълни капитанът.

“Равносметката е, че нямаме български отбор напред в евротурнирите. Всички трябва да си изведем поуки. Ще се концентрираме в първенството. Благодаря на лечителката Марияна, уникална жена. Имах леки болки, но успях да изляза на терена, благодаря й”, завърши сърцатият халф./БЛИЦ