Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров коментира ремито в Лига Европа срещу молдовския Зимбру (1:1). Той определи съперника като „посредствен отбор, който практикува силов футбол” и който „само накъсва играта и лежи по терена”.

"Естествено, че трябва да очаквам много повече. Тежък мач дано оттук нататък отборът да намери себе си. На реванша би трябвало да победим. Това е Зимбру - един посредствен отбор, който играе силов футбол с накъсване на играта, лежане по терена. Но нашия отбор трябваше да бъде по-агресивен. Не трябва да правим такива генерални изводи за българския футбол, все пак само един мач е минал. Мисля, че ЦСКА ще играе по-добре. Имаме доста контузени футболисти. Нищо не съм им казвал, избягвам да държа речи преди тях, достатъчно минорно е настроението, заяви Тодоров.

- Логиката е да се създаде един силен отбор, който да побеждава занапред.Това е логиката на тази селекция. Има достатъчно много млади играчи, които са потенциални звезди. Кой отбор е само с млади играчи? Мисля, че "Левски" нещо се опита и веднага обърна на 180 градуса политиката. Няма как да има само млади играчи без по-възрастни да им помагат."



БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите