Треньорът на ФК Верея Александър Томаш и капитанът на отбора Елиаш Да Силва обясниха, че клубът е амбициран да се представи на ниво в Първа професионална лига. Двамата споделиха на днешното представяне на новите екипи на тима, че ги очаква голямо предизвикателство.

"Отиваме на война, но искаме мир. Не смятам, че Верея е обречен в елита на българския футбол. Важното е да сме добре подготвени и да бъдем като семейство, защото колективът е изключително важен. Ще срещнем най-силните отбори в България, но не очаквайте да излизаме примирени. Селекцията в клуба е отворен процес, но търсим качество. Ако искахме количество, щяхме да вземем 30 нови играчи и сега да ви ги представим. Ще има нови попълнения в отбора, но трябва време", коментира Александър Томаш.

"Чувствам се отлично във Верея и обстановката ми допада. Виждам много амбицирани хора в клуба, които искат да се представим добре. Не очаквам да се провалим. Очаква ни тежък сезон, който трябва да изиграем добре", каза Елиаш, който след раздялата с Берое се съгласи да играе за съгражданите от "Трейс Арена".

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа