Капитанът на Етър Александър Томаш се превърна в герой за тима си при вчерашната победа с 1:0 над Сливен, дошла именно след негово попадение.

"Няма значение кой е вкарал, важното е, че спечелихме срещата и взехме важни три точки", каза опитният бранител след двубоя на стадион "Ивайло".

Томаш заяви, че Етър ще влезе в "А" група само, ако всички във Велико Търново се обединят около тази кауза.

"Нека бъдем едно цяло - това е моето обръщение към обществеността във Велико Търново. Помогнете ни и ни подкрепяйте дори и когато играта не върви", призова Томаш.

"Не може 80 минути да ни псуват, а когато вкараме гол, вече ставаме големите футболисти. Ние искаме да влезем в елита и правим каквото можем. Ще влезем в "А" група само, когато сме единни", добави бившият защитник на ЦСКА.

Томаш посвети победния гол на своя баща, който му е опора във футбола и не пропуска мач на "виолетовите" на свой и чужд терен, както и на своето семейство - на сина, дъщеря си и съпругата си. "Чака ни много важен мач в Поморие. Откакто съм в Етър, нямам лек мач. Трябва да направим всичко възможно да победим. Искам обществеността да помогне на треньорите, ръководството, футболистите, да постигнем това, което искаме да постигнем", каза още капитанът на Етър.