Силният човек в ЦСКА Александър Томов алармира, че победата на "Левски" с 3:2 над Локомотив (Пловдив) е крайно съмнителна. Бившият политик каза след успеха на ЦСКА с 1:0 срещу Берое, че имало "невероятно високи залози точно за този резултат" в срещата на "Лаута".

"Разпространи се слухът за невероятно високи залози за този мач, проверете ги, интересно е", заяви Томов.

"Победата ни над Берое е заслужена, решаващите мачове предстоят. Видяхте как бе посрещнат Мартин Петров, празник за ЦСКА. Мартин е голямо име, очаквам да играе често и да вкарва голове. Много хора го отписаха, но прибързано", коментира доволният началник на ЦСКА.

"Може да очаквате още няколко имена, но докато не отвори трансферния прозорец е рано. Нека се радваме на тази победа сега. Има време да говорим за селекцията", каза Томов.

Относно факта, че Софийският апелативен съд отмени изцяло присъдата на Софийски градски съд срещу него, босът на ЦСКА отговори: "Рано или късно истината излиза наяве. Това е само половин победа, защото някой трябва да отговори на въпроса какво се случи през тези 5 години и защо преди 5 години беше извършено това срещу ЦСКА и "Кремиковци". Ако аз съм невинен, втората половина е, че имаше виновни хора. Казвал съм го много пъти, има хора в БФС, има такива, които са за съжаление на по-високи нива и участваха в този заговор. Тези хора се намираха в кабинета на Станишев, действаха и използваха властта си. Така например "Левски" получи по нечестен начин правото да играе в Европа вместо нас, и Господ ги наказа."

"Преди няколко дни един журналист ми каза, че най-голямото отмъщение за 2008-а е победата с 3:0 над "Левски", защото по-голям шамар към Батков не е имало скоро. В името на нашите деца и тези, които сега се борят, не трябва да се прави спорт с мръсотия", добави Томов.

"Изпълнителният директор на Саут Чайна ще дойде скоро тук, ще преговарят за някои футболисти. Не знам дали с него ще има други хора", допълни босът на ЦСКА.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ