Босът на ЦСКА Александър Томов обяви пред БЛИЦ, че най-късно до половин час ще бъде на „Армията”, за да говори пред журналистите и феновете.
 
„Елате на стадиона. Ще разкрия много неща. Питате ме дали има нещо подмолно в цялата тази работа, която се случи през последните дни. Не знам... Но нека не ощетявам колегите ви. Имайте малко търпение, след минути ще говоря, а и ще пуснем декларация в сайта. Уверявам ви, че съм предвидил всеки ход на всекиго и ще вземем спешни мерки”, заяви Томов.

Към стадиона вече са тръгнали десетки фенове на ЦСКА, които ще искат обяснение за случващото се в клуба.

Както е известно, преди около час Юлиан Инджов и Ивайло Манджуков официално обявиха, че се оттеглят от ЦСКА. При това положение "червените" са притиснати до стената, тъй като до 31 март е крайният срок за подаване на документите в Лицензионната комисия.

ЦСКА се нуждае спешно от близо 1 милион лева, за да бъде изряден и да избегне ситуацията от лятото на 2008 година, когато остана без лиценз за европейските клубни турнири.

В края на миналата седмица бе обявено, че Юлиан Инджов е новият силен човек, който ще поеме нещата в свои ръце и ще измъкне клуба от тежкото положение. Бизнесменът обаче първо предизвика Стойчо Младенов да си хвърли оставката, а след това обяви, че иска в последния момент да бъде направен одит в ЦСКА. Днес, само няколко дни преди крайния срок за лиценза, той официално отсече, че си тръгва, оставайки "червените" и Александър Томов в небрано лозе.