Силният човек в ЦСКА Александър Томов отправи молба към Кирил Домусчиев след поредицата атаки по оста "Армията" - Разград. Босът на лидера в "А" група гостува в предаването "Още от деня" по БНТ, където обясни също така кой дава парите във футболния клуб, казвайки, че сам той няма как да се оправя.

"Парите са от една голяма група хора. Бюджетът е 6-7 милиона лева. Нека го разделим на три части - 2 милиона са от трансфери на футболисти, още около 1 милион други приходи, а 3-4 милиона са от основните акционери - Манджуков, Инджов... (б.р. - строителният предприемач Юлиян Инджов). От г-н Манджуков парите са дошли, след като той купи акции от собственика "Лира Инвестмънт". Общо трима големи акционери са вкарали около милион и половина", обясни Томов.

"Стойне Манолов и други помагат по друг начин - като строят стадиони за юношите. Аз сам - един човек, няма как да спаси ЦСКА. Не мога сам, наистина", коментира босът на "червените".

Попитан защо се води война с Лудогорец, Томов отговори: "Аз не водя война. Искам да посъветвал Кирил да спрат с тези декларации. Няма нужда от това, което видяхме с Марек, комично е. Срещу тях си затварят очите, а срещу нас се хвърлят и лежат накрая. ЦСКА иска феърплей. И да не финансират слаби отбори, за да играят по-добре."

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите