Босът на ЦСКА Александър Томов е имал среща в Лондон с кандидати за шефското кресло на “Армията”. В британската столица той е провел разговор с достатъчно известния вече у нас Стивън Ло, както и с още един бизнесмен, научи БЛИЦ. Засега обаче в Борисовата градина пазят в тайна неговото име. Говори че, че чужденецът проявява интерес към “червения” клуб и не е изключено след Нова година да се включи или като акционер, или като главен рекламодател. Според последните информации загадъчният богаташ развива бизнес заедно със Стивън Ло, но не е от азиатски произход. Не е изключено двамата да бъдат тандем, ако така очакваният план за спасение на ЦСКА се осъществи.
 
Томов се е прибрал в София снощи, а днес е очакван от футболистите на ЦСКА. Шефът им обеща още преди дербито с “Левски”, спечелено с 3:0, че ще им плати по една премия. Томов обаче не се яви на мача, заявявайки, че е болен, а след това е потеглил към Лондон.
 
“Надяваме се, че ще си спази на думата. Чакаме го така, както партизаните са очаквали навремето да дойде 9 септември”, казаха къде на майтап, къде напълно сериозно футболисти на ЦСКА.
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите