Александър Томов спъва преминаването на Венцислав Христов в ЦСКА. По-рано днес желаният от "червените" нападател започна подготовка с тима си Берое.

Петър Хубчев съобщи, че е постъпила оферта за Христов, която обаче не удовлетворява клуба. Наставникът на Берое не съобщи името на отбора, желаещ голмайстора. От сигурни източници БЛИЦ разбра, че офертата е била изпратена от ЦСКА. Предложението не било първо. Още през декември Томов уверявал Стойчо Младенов, че ще намери пари и ще му осигури Венци Христов.

Ръководството на Берое обаче отново не взело насериозно офертата на ЦСКА.

Под Аязмото се присмели на желанието на "червените" да вземат Христов срещу смехотворна сума. Томов все още не можел да извади исканите от Берое пари и пробвал да уреди нападателя, опитвайки се да хитрува.

Началникът в ЦСКА уверявал старозагорци, че ще им преведе парите на три транша. От Берое обаче катерогично отрязали мераците му. Така "червените" отново се разминаха с Христов, а ако на "Армията" наистина сериозно го желаят, Томов ще трябва най-после да намери средства и да уреди голмайстора.

Както е известно, ЦСКА очаква още един от Берое - Пламен Крумов, който обаче има договор със старозагорци до края на сезона и евентуално ще се присъедини към "армейците" през лятото.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА