Александър Томов коментира излизането на Петър Манджуков от ръководството на ЦСКА. "Аз вече казах каквото имам за Петър Манджуков. Парите ще му бъдат върнати на етапи, една част е възстановена. Той има неспортни причини, поради които си тръгва. Няма никакъв отлив на акционери - има излизане на една личност, но остава синът му. Ивайло е сърцат армеец, обича клуба. Първопричината да влезе семейството в ЦСКА е именно той. Господин Инджов остава. В клуба вероятно ще има още акционери", заяви Томов.

Основният акционер в ЦСКА коментира и темата с бъдещия генерален спонсор на клуба: "ЦСКА ще върви по своя път. ЦСКА до есента трябва да получи генерален спонсор. Зависим от класирането. Ако пробием, ще се получи прекрасна история. Като строиш къща, няма как да стигнеш за месец до покрива. В клуба има само вливане на средства, при Титан са отивали в Титан спорт, а разходите са за сметка на клуба."

"Не искаме срещу 100-200 хиляди лева да запушим мястото на фланелките. Сложили сме лимит от 1 милион евро за година. Говорим за западноевропейски концерн. Аз съм преговарял с 10-15 фирми, но сме в сериозна криза “, каза още Александър Томов.