Александър Томов коментира оставката на Стойчо Младенов като треньор на ЦСКА. Той не изключи възможността в близките часове да бъде взето решение за нов наставник на тима.
 
„Оставката на Стойчо Младенов е подадена днес след обяд и бях информиран около 5 часа днес. Той пуска публична декларация, но доколкото разбирам от други хора, аз не съм говорил с него, това е свързано с вчерашните изявления, че при всички положения трябва да се постигнат някакви резултати иначе всички ще си ходят“, коментира Томов пред „Нова телевизия“.
 
"Ако това е така, то това е една емоция, съжалявам за което. Аз по никакъв начин не одобрявам стъпката на г-н Младенов, защото смятам, че всяка емоция, всяко малодушие в такъв момент пречи на ЦСКА. Бъдете уверени, че ние ще вземе спешни мерки, за да можем да намерим алтернатива на Стойчо Младенов“, коментира политикът.
 
"Не знам от кого е свалено доверието към него. От мен не е. Това е несериозно, тъй като доверието минава формално през хората, които формално вземат решенията и са оторизирани от закона, нито един от тези, нито за секунда не е свалял доверието си от него“, допълва Томов.
 
„До час-два ще намерим решение, най-вероятно утре отборът ще бъде воден от помощник треньора Анатоли Нанков. Не изключвам още в близките часове или ден да кажем, да имаме решение за нов старши треньор. Просто ни трябва още малко време да осъзнаем какво се е случило и да анализираме ситуацията“, обяви шефът в ЦСКА.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015