Александър Томов похвали новите попълнения на ЦСКА - черногорският нападател Стефан Николич и украинският вратар Максимс Уваренко, които подписаха договори с "армейците". За Николич обаче гръмна скандал, след като румънско издание разкри, че е имал проблеми с алкохола и дори бяха показани кадри как като футболист на Стяуа повръща през прозореца на такси.

"Доволни сме от двете нови попълнения. Не мога сега да говоря по изходящи трансфери. В момента вървят преговори. ЦСКА не е сергия за продажба на футболисти и върховният критерий за продажба са плейофите. Не искаме да продаваме там, където нямаме поне две равностойни замени. Щом се борим за титлата, трябва да имаме добър състав. Вероятно ще има още двама нови", каза Томов.

"Ако няма достойни и адекватни предложения, то изходящите трансфери ще бъдат сведени до минимум", продължи босът на "армейците".

"Гледаме със спокойствие и присмех на писанията за г-н Николич. Той е изграден състезател, играл е в сериозни отбори. Това се отнася и за новия вратар. Дисциплината в ЦСКА е на високо ниво. Всеки млад човек може да има така да се каже хубави партита. Тези неща за г-н Николич, които се изкараха, са стари. Не виждам някакъв проблем, млад човек, парти... нормални неща. Разговаряхме с него, успокоили сме го. Това не отговаря на неговия манталитет. Той е професионалист", убеден е Томов.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2015