Промяната във властта в ЦСКА е на път да бъде официализирана. Това потвърди Александър Томов днес след равенството 0:0 срещу Берое. БЛИЦ първи написа още на 18 март за преструктурирането на управлението в клуба и че Юлиан Инджов става силният човек на "Армията", което по-късно намери потвърждение от ръководните фактори.

"Вървим към нов мажоритарен главен акционер, но как точно ще бъдат разпределени акциите - не е ясно. Този, който ще дава най-много пари, ще има и най-много акции и ще дърпа конците. Изяснена е структурата - ето я в дясната ми ръка. Всичко е подписано от мен и господин Инджов. Аз ще продължа да помагам, но не в тази степен. Затова ще ви помоля по-малко да ме търсите, по-малко срещи с медиите, повече да говорят новите лица в ръководството.

Има символична цена. Аз не правя това за пари, всички пари от Лира се отлагат за неопределено време – за няколко години поне. Ще получа съвсем символична сума за акциите. Главната цел е ЦСКА да бъде стабилизиран. Окончателно да приключи със старите дългове. Най-важната задача е лицензирането, по него са свършени много неща, но има да се платят още доста. Имаме такава договорка, всички неща по лиценза трябва да се покрият до края на следващата седмица", заяви Томов./БЛИЦ