Главният акционер в ЦСКА Александър Томов коментира цената на румънския нападател Серджиу Буш, който бе продаден в Шефилд Унзди. Първоначално у нас бе съобщено, че сделката е за 500 000 евро, но в Англия почти всички медии твърдят, че става дума за 1 милион паунда.

„Това са журналистически интерпретации. От английския клуб сложиха клауза за конфиденциалност, но горе долу по следата от това, което се пише. Смятам, че направихме правилно, като продадохме един сериозен футболист”, заяви Томов.

Идеологът на ЦСКА замина за Анталия с националния отбор на България. В турския курорт „червените” водят своята подготовка за втория дял от шампионата.

„Отивам да видя какво е свършено до този момент и естествено да гледам мача със Стяуа. Ще има отчет на треньорското ръководство, както и среща с всички футболисти. Това, което предварително знам, е че отборът се готви сериозно за голямата битка с Лудогорец през пролетта. Очаквам да видя и тактическите концепции на треньора, както и новите попълнения“, коментира Томов.

Шефът на ЦСКА коментира дали са възможни още трансфери в тима.

„Може би ще има още едно или две попълнения до края на подготовката. Максимум още един футболист може да продадем, но не мога да кажа нищо окончателно. Нещата ще се решат в последните дни преди затварянето на прозореца, както стана и с Буш. Очаквайте повече информация към края на лагера. Изключено е Тони Силва да напусне, но не крия, че има оферта. На мястото на Буш имаме футболист, докато за Силва нещата не стоят така. Офертата за него не е окончателна, не е изяснена. Тя е известна на всички журналисти. В момента не сме склонни да търсим продажба на всяка цена. Мислим, че ще се справим с всички задачи.“

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка