Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев беше изключително разочарован от представянето на футболистите на тима във вечното дерби с ЦСКА, загубено с 0:1. Шефът заяви, че "сините" са играли "безумно слабо". Тонев недоумява как може избраниците на Илиан Илиев да не демонстрират агресия точно срещу кръвния враг.

"Играхме безумно слабо. В момента каквото и да си мисля, не бива да го казвам, ще видим. В момента, веднага след мача, няма да ви отговоря какво точно мисля. Не съм никак доволен. Нямаше агресия, никаква агресия. А това е най-важното нещо в играта на един отбор. Чак тогава идват индивидуалните качества", заяви Тонев след двубоя на "Васил Левски".

"Загуба от ЦСКА боли много, най-много от всички загуби. При всяко положение трябва да се прояви характер от всички хора в клуба. Много неща имаше през седмицата, които са повлияли по някакъв начин, но сега не искам да ги коментирам. Моментът наистина е деликатен, времето ще покаже", каза шефът.

"От какво да са уморени играчите? Няма от какво да са уморени. Играха безумно слабо, нямам обяснение", заяви още Иво Тонев.

"Левски" без публиката си е нищо", отсече още шефът на "сините", добавяйки, че след загубата от ЦСКА не може да става дума за катаклизми на "Герена" - "Не мисля, няма глупави хора в клуба. Атаките към нас не са спирали - след равен, камо ли след загуба. Има ги постоянно, но в момента не искам да говоря на тази тема. Естествено, че знам откъде идват атаките."

"Отлично съдийство, реферът беше на ниво", каза още Тонев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА