Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев изрази очакванията си за много трудни първи два мача на "сините" от пролетния полусезон. В неделя от 16:00 часа възпитаниците на Илиан Илиев се изправят срещу Черноморец на стадион "Лазур" в Бургас, а следващата седмица предстои ново тежко гостуване - на "Ботев" (Пловдив). Тонев сподели, че именно тези два двубоя ще бъдат показателни за целите и амбициите на "Левски". Силният човек на "Герена" е оптимист за спечелването на титлата и Купата на България. Тонев назова допуснати грешки в селекцията, както и говори по темата с "Газпром".

"Безспорно една от грешките, които бяха допуснати през лятото, бе идването на Опоку. Наистина е футболист с качества, но имаше доста сериозни лични проблеми, а на всичко отгоре не успя и да се впише въобще в отбора. За него две мнения няма. Марсиньо - много опитен, но не даде на "Левски" това, което бе дал в АПОЕЛ (Никозия)", заяви пред btv Иво Тонев.

"Започваме в първите два мача през полусезона срещу треньори, които са сред най-успешните у нас, разбира се, заедно с Илиан Илиев. Те ще дадат всичко от себе си, за да ни победят. И Черноморец, а и "Ботев", са сериозна заплаха, с която обаче ние задължително ще трябва да се справим", каза шефът на "сините".

"Начетох се и се наслушах на всякакви глупости по отношение на договора ни с "Газпром". Допреди един месец се пишеше, че ще се подпише до две седмици, а пък всъщност никога не е стоял по този начин въпросът. Сега пък всички започнаха да пишат, че "Газпром" се отказва от "Левски". "Левски" обаче е голямо име и колкото да не им се иска на някои хора да го признаят, това е факт. "Левски" е едно много сериозно име и това име не зависи от политическата обстановка в България", добави Иво Тонев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ