Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев се появи на днешната възстановителна тренировка на тима на стадион "Георги Аспарухов". Шефът пристигна малко след началото на заниманието, като далеч от журналистите извика капитана Станислав Ангелов, а след него и нападателя Базил Де Карвальо, с които проведе разговори.

Халфът, който по това време тренираше, говори около десет минути със своя ръководител, след което се върна към тренировъчния процес. Все още не е ясна темата на разговор между двамата. След това на разговор на четири очи при Тонев беше привикан и Базил, който вчера бе замесен в инциденти с част от феновете на тима.

След победата с 3:1 над “Ботев” (Пд) част от феновете на домакините хвърлиха банан към Де Карвальо и Дъстли Мулдер, които отидоха да ги поздравят. Освен това привърженици отправиха и маймунски звуци към двамата тъмнокожи състезатели на “Левски”. Намесата на полицаи и стюарди предотврати бой между Де Карвальо и част от охранителите. Станислав Ангелов опита да се намеси и укроти феновете, но получи поредните закани и обидни реплики.

Иво Тонев се опитва да разбере какво всъщност се е случило между играчите и привържениците. Базил пък от своя страна е уверил шефа си, че няма намерение да напуска "Левски".