Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев остана доволен от успеха с 2:1 срещу Локомотив (Пловдив), но не коментира чак толкова мача със "смърфовете", колкото наблегна на предстоящото гостуване в Перник. Шефът на "сините" дори заяви, че е в Миньор ще си получат всички дължими заплати точно преди двубоя с "Левски". Селекцията на Илиан Илиев ще гостува на "жълто-черните" на 4 ноември от 14:30 часа.

"Не можем да се вдигнем толкова лесно след загуба от ЦСКА. Имаше повече агресия днес, а през второто полувреме създадохме доста голови положения, които за съжаление пропуснахме. От нелепа наша грешка падна и голът на Локомотив, който ни смути малко, но в крайна сметка победихме. Не ме интересуват конкурентите. Най-важно е какво се случва в нашия отбор. Селекцията въобще не е коментирана. Сега ни предстоят важни мачове. Радвам се, че Жоао Силва вкара гол", каза Тонев.

"Сигурен съм, че Миньор ще си получат всички дължими заплати точно преди мача с нас. Очаква ни тежък мач. Не намеквам нищо, просто съм сигурен, че ще ни се хвърлят", допълни изпълнителният директор на "сините".

"Изключително съм изненадан, че Локомотив (Пловдив) имат претенции за двата ни гола. Единствено за втория, когато имаше дълъг пас, ситуацията беше тънка за засада, не мога да коментирам". На Владимир Гаджев характерът му е по-избухлив и понякога действа прибързано. Ако има желание и амбиции да играе голям футбол в добър европейски отбор, тези неща са недопустими. Няма такова нещо, че е се е карал с някой свой съотборник", заяви Иво Тонев.

"Към днешна дата не смятам, че трябва да коментираме зимната селекция", завърши шефът на "Левски".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА