Крилото на ЦСКА Тони Силва спечели наградата за най-добър играч на 11-ия кръг в "А" група. Португалецът отбеляза победния гол за 1:0 над "Ботев" (Пловдив) на „Българска армия”. Силва призна, че преди е имало проблеми при "червените", но сега всичко е наред.

„Благодаря за наградата. Щастлив съм да бъда играч на кръга. Благодаря на моите съотборници. Има много новини за мой трансфер, но съм играч на ЦСКА и имам договор за още три години. Дори и да има оферти, всичко зависи от ЦСКА, клубът решава. Няма проблеми в ЦСКА, всичко е наред. Преди имаше проблеми, но сега всичко е ок и отборът върви добре. Миналия сезон имаше проблеми в клуба, които сега са изчистени и всичко е нормално”, коментира Тони Силва.

„Знам, че сме 7 точки пред Лудогорец и сме в добра позиция. Ние трябва да поддържаме доброто темпо и ще гледаме да побеждаваме във всеки мач, ще видим какво е класирането през декември”, допълни португалецът.

„Стойчо Младенов всеки ден ни натиска да даваме все повече от себе си, казва ни „Можете още по-добре”. Той е близо до нас и подобряваме играта си мач след мач”, каза още Силва.

„Имах контузия в рамото и тренирах с болки в началото на сезона. Играех първите мачове с тази болка, но тя отшумя и затова играя по-добре. Вече играя напълно свободно, без болка”, завърши крилото на ЦСКА.