Крилото на ЦСКА Тони Силва коментира плановете за своето бъдеще и загубеното си титулярно място в тима. Португалецът говори и за споровете със Стойчо Младенов, които имаше през зимата заради неспазени обещания от страна на треньора. Футболистът разкри и причината, заради която не попада в титулярния състав на „червените“
 
„Винаги тренирам максимално усърдно. Аз съм професионалист и не мога да си позволя да не давам всичко от себе си. Говорих с треньора и той ми обясни някои неща. Каза ми, че не харесва индивидуални играчи и може би това е причината да не харесва и мен. Аз съм крило и моята цел и силна страна е да дриблирам. Опитвам се да го правя всеки път. Това е моят стил и няма как да го променя. Явно треньорът не харесва индивидуално действащи играчи, но какво мога да направя?! Трябва да съм търпелив и ако получа нов шанс за изява, да се представя максимално добре,“ коментира Тони Силва пред „Тема Спорт“.
 
„Ще изчакам да видя каква е ситуацията около клуба до края на сезон Пишат се различни неща наистина, но аз не им вярвам. Слушам единствено какво ми казват от ръководството. Не ми се говори за пари. Общо взето нещата по този въпрос са известни“, обяви крилото.
 
„Стойчо Младенов е добър специалист и не мога да кажа нищо лошо за него. Все пак той ме доведе в ЦСКА и ми даде шанс, за да се докажа на по-високо ниво. Преди да дойда в България аз играех по долните дивизии на Англия, така че не мога да не съм благодарен за получената възможност. Просто настъпи известно неразбирателство между мен и Младенов през зимата, нищо повече“, разкри португалецът.
 
„Бих искал да бъда продаден през лятото. Смятам, че каквото можах, дадох на ЦСКА. Вече се надявам да играя на друго място. Имаше възможности да бъда продаден и миналото лято, и сега през зимата, но не се получи. Едва ли ще се задържа в ЦСКА след края на този сезон,“ категоричен е футболистът на „червените“.