ЦСКА направи равенство 0:0 срещу "Ботев" Пловдив в мач от 25 кръг на "А" група. Треньорът на "червените" Галин Иванов коментира случващото се в отбора и клуба.

"Изиграхме добро първо полувреме, имаше желание и раздаване. Липсва ни гола и класата пред гола, беззъби сме. Имахме положения през първото полувреме, но за съжаление ги пропуснахме. През втората част колкото повече мачът отиваше към края, започнахме да играем хаотично", започна Галин Иванов.

"Положението в ЦСКА се знае от всички. Нормално е това да влияе на футболистите. Опитахме днес след разговор да има мотивация, мисля, че се получи. Проблемът обаче е дълбок, има психологически натиск. Няма кой да ни помогне. Ако ние не си помогнем и не си вдигнем, няма кой.

На въпрос, вярно ли е, че част от чужденците искат да си тръгнат, Галин Иванов отговори: "Нормално е да има напрежение след всички неща, които се пишат. Който иска да бяга - да бяга. На мен ми трябват герои, а не интернет звезди. Насила няма да караме някой да остава в ЦСКА да играе. Не смятам, че Тони Силва е направил ЦСКА пет пъти шампион или е вкарал отбора в групите на Шампионската лига или Лига Европа. За мен звезди в отбора няма, всички са равни."

Галин Иванов потвърди и за срещата с Ивайло Манджуков вчера: "Да, имахме среща с човек от ръководството. Благодаря му, че беше искрен с нас. Днес не е имало среща. Надежда има, винаги ще има, защото това е ЦСКА. До гуша ми дойде с тази заплата, все за това се пише. Забавянето на някои е от един месец, на други - с два. Трябва да си го избием от главите."