Треньорът на Левски Тони Здравков заяви след победата с 3:1 срещу Монтана, че "сините" са започнали мача малко заспало, а включването на Дарко Тасевски в титулярния състав е било рисковано.

"Тръгнахме малко заспало през първите 15-20 минути. Очаквахме отборът на Монтана да се победи сам. Христо Йовов получи неприятна контузия. Ще знаем какво е състоянието му утре на обяд. Вдигнахме оборотите и успяхме да отбележим голове и да направим някои пропуски", коментира наставникът на Левски.

"Хората, които се включиха като резерви се представиха добре. Вратарят на Монтана нямаше допир с Георги Христов. На Бардон му се насъбраха доста мачове. Включването на Дарко Тасевски бе доста рисковано. Дарко бе предупреден да внимава в първите 10-12 минути", добави Здравков.

"Христов не само се разписа, но и доста пропусна. Доволни сме, че вкара и дано това му повиши самочувствието на терена и да започне да вкарва повече голове. Случилото се на мача с Литекс се отрази на отбора. Надявам се след днешния мач да покажем грамотен футбол и да издържим физически на отбора на Виляреал. Симонович ще се опита да направи добър мач срещу испанците, но до сряда има време и ще видим какво ще стане, защото има и други варианти. Надявам се още да намалим разликата от Литекс. Нашата цел е минимална разлика с лидерите и през втория полусезон да направим 15 мача на високо ниво и да спечелим, колкото е възможно повече точки. Нямаме интерес към вратаря на Монтана. Надявам се Берое да спечели нещо утре срещу Литекс", каза още Тони Здравков.