Един от асистентите на Емил Велев - Тони Здравков, съобщи след днешната тренировка на "сините", че остава в треньорския щаб.

"Обмислях да напусна Левски. Бях обиден и се почувствах ненужен", заяви Здравков.

"Разговарях с Даниел Боримиров и той ме увери, че има нужда от мен. Не бях доволен от ситуацията, защото си помислих, че назначаването на нов треньор означава, че аз не си върша добре работата. Говорихме и функциите и на тримата помощници са разпределени. Моите задължения са абсолютно същите като преди", отбеляза единият от асистентите на Велев.

"Емил Велев е старши треньорът на Левски. Всичко става под неговата диктовка. Сядаме в треньорската стая и решаваме какво да се прави, но водещата роля е на Велев. В понеделник той каза на Бисер Хаздай да проведе едно тактическо упражнение в атакуващ план. Хаздай е бивш нападател и е полезен в тази насока", допълни Тони Здравков.

Специалистът добави, че не съжалява за оставането си в Левски след уволнението на Вили Вуцов. Здравков отбеляза, че бившият треньор на Левски лично го е помолил да остане на стадион "Георги Аспарухов". /БЛИЦ