Наставникът на Калиакра (Каварна) Тони Здравков заяви след домакинската победа с 2:1 над Сливен, че на 90% напуска тима, въпреки че той се спаси от изпадане в „Б” група.

„Има 10% вероятност да остана и догодина, тъй като в България и във футбола нищо не е ясно. Предстоят ни преговори, освен от Калиакра имам предложение и от други отбори, просто ще преценя какво трябва да направя. Не мога да говоря повече, защото първенството още не е приключило”, сподели Тони Здравков.

"Колкото до мача, той беше доста нервен. Футболистите ни бяха леко пренавити, искаха да решат рано изхода на двубоя, но нищо не се получаваше. Владеехме инициативата, но допускахме елементарни грешки. Това обаче им е простено с оглед на напрежението.През второто полувреме отборът заигра малко по-уверено, тръгнахме по-масирано в атака, с едно наум, че има и други мачове и че равният мач също ни устройваше. Отбелязахме гол, но за съжаление и допуснахме да ни изравнят. В последствие победихме, от което съм много доволен. При всички положения, на 90 процента, напускам отбора на Калиакра”, допълни специалистът. /БЛИЦ