"Левски" загуби от "Ботев" в Пловдив с 0:2. Головете за успеха на "канарчетата" реализираха Александру Куртеан и Иван Цветков. Това бе загуба №13 за "Левски" от началото на сезона, антирекорд в цялата история на клуба.

"През миналия месец също имаше три поредни загуби, но тогава нищо не пишехте. Днес казвате, че е антирекорд. Провалихме и подобрихме всякакви антирекорди. Не се притеснявам да поема отговорността. Ще направим всичко възможно в оставащите мачове да покажем, че все още сме живи и че "Левски" няма да се предаде, колкото и банално да звучи. "Левски" ще има 100-годишнина, ще има и 150 и 200, защото е велик клуб. Ще дойдат и по-добри времена", заяви Елин Топузаков след края на мача.

"От старанието и желанието съм доволен. Опитахме се да се надиграваме с чисто футболни средства. Радвам се, че не изпаднахме в някакъв хаос, а опитахме да обърнем резултата. Имахме някои изгодни положения, които пропуснахме. Ако броим чистите голови положения, може би са равни, но "Ботев" си ги реализира. Не мога да кажа, че мен ме боли най-много, има толкова левскари, които ги боли. Обяснение - може би психологически аспект, но казах на момчетета, ча трява да вярват. Да, сезонът е провален, но футболистите трябва да играят и да не им влияят шумът и негативните мнения. Днес опитахме, но не успяхме", каза още треньорът.

На въпрос за бъдещето си след края на сезона Топузаков каза: "Рано е, нека да приключи сезонът, ще има пауза, а после ще се разбере какво ще се случи и тогава ще говорим. Моето мнение в случая едва ли ще има голямо значение, след като се очакват промени. Има хора, които ще решават и тогава вероятно ще говорим."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА