"Ботев" (Пловдив) победи "Левски" с 2:0 в мач от 35 кръг на "А" група. Двубоят се игра на базата в Коматево, а това беше загуба №13 за "сините" от началото на сезона в "А" група.

Капитанът на "Левски" Владимир Гаджев за пореден път коментира открито какво мисли за състоянието на отбора, но този път изненада. Според халфа "сините" не са заслужавали да загубят.

"Ще го кажа така, както го мисля. Не заслужавахме да загубим. Второто полувреме създадохме четири сто процентови положения. На тренировка от десет ще вкараме десет. Когато не вкараме гол, няма как да вземем точка или три от този стадион. Това, че създаваме положения, обаче не ни топли, тъй като четвърти пореден мач губим. Трудно ми е да говоря, да си обясня какво се случва, но след като губим, значи нещата са много зле. Обстановката, когато губим, не е добра, стремим се да си подадем ръка, да сме задружни", заяви Гаджев.

"Поемаме тежки удари отвсякъде, не е лесно, но донякъде ние имаме вина за ситуацията, в която сме. Сега им е паднало на някои хора с малки сърца, атакуват ни отвсякъде. Нищо не се е случило (б.р. - има предвид новината, че е имало спречкване на тренировка между него и Старокин), това е една част от помията, която трябва да преглътнем. И резултатите са ни слаби, нека хората пишат. Ще търпим всички критики, които са към нас, тъй като сме виновни", завърши Гаджев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА