Треньорът на Арда (Кърджали) Елин Топузаков коментира загубата от третия кръг на Втора лига срещу Литекс с 0:2. Той остана разочарован от играта на своя тим, като сподели, че днес нищо не им се е получавало. 

"Изцяло причините са в нас. Не изглеждахме по начина, по който тренираме, притежаваме футболисти от класа. Разочарован съм, това не е нашият отбор. Нито в защита бяхме добре, щом сме получили два гола, нито в атака. Ако излизаме така лежерно, защото си мислим, че ще победим, защото имаме тези футболисти, няма да стане. Днес нищо не ни вървеше, не взимахме правилни решения в последната третина, много индивидуална игра. Пак повтарям, че това не е нашата игра. Тези футболисти тренират заедно цяла подготовка, имахме контролни мачове, нямаме оправдание", каза Топузаков.

"Трябва да подобрим това, че трябва да излизаме във всеки един мач така, както искам аз, а не както искат футболистите. Качеството на футболистите, които имаме, е такова, че не бива да имат напрежение в себе си. Имат опит. Футболът е на голове, трябва да сме достатъчно активни и в нападение, и в атака, за да не допускаме загуби като днес. Имам си в главата какво трябва да се промени и като тренировъчен процес, и като игра, но нека си го запазя за себе си и дано постигна каквото искам", добави треньорът на Арда. 

ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/19