Наставникът на Левски Елин Топузаков се отказа на този етап от услугите на Принс Сейди, информираха колегите от "Спортал". Каращият проби при "сините" 20-годишен младежки национал на Либерия няма да подпише договор с 26-кратните шампиони на България. Той вече над една седмица е на лагер със столичани в Агия Напа, като взе участие в последните две проверки срещу Уфа (1:0) и Теплице (0:1).

Срещу руснаците игра около 17 минути, докато срещу чехите записа цяло полувреме и дори пропусна най-чистата възможност за гол. 40-годишният треньор на Левски изгледа много внимателно на видео запис цялото второ полувреме от вчерашната контрола, като взе решение, че на този етап Принс няма да му е полезен.

Играещият ляв халф-крило футболист определено има качества. Това е мнението на самия специалист, но предвид това, че ще му трябват поне 6-7 месеца за адаптация в България Топузаков е предпочел да не му предлага договор. Бившият бранител иска, ако клубът привлече футболист, той да бъде напълно готов да прави разликата още тази пролет в първенството. Така Принс Сейди няма да играе срещу Партизан.

От щаба на "сините" продължават да са готови да вземат нов, ако намерят футболист, който да се вписва в концепцията на Топчо.

Прис е вторият футболист тази зима, който кара проби при "сините", но без успех. Първият лагер десният защитник от Гърция Йоанис Скондрас също игра в контрола с Виторул след близо седмица тренировки, но после бе отпратен.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига