ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Tреньорът на Левски Елин Топузаков защити Ивелин Попов, който пропусна дузпа в 90-ата минута срещу ЦСКА и дербито завърши 0:0.

Бившият защитник, който седна на горещия стол на напусналия Станимир Стоилов, каза, че е учуден и изненадан от решението на Мъри да си тръгне от "Герена". Топузаков обясни, че се чува и разговаря със Стоилов. 

"Липсваха футболни качества и голови положения. Очаквах го и казах, че по-скоро ще има битка. Може би като контрол и притежание на топката имахме преимущество, но то не беше достатъчно. Може би закономерно за отбора на ЦСКА, ние можем да съжаляваме, че изпуснахме дузпа. Ако има отговорен за изпуснатата дузпа, това съм аз, защото определих Ивелин Попов да изпълни. Всеки може да изпусне, аз съм определил Ивелин да изпълни", започна Топузаков.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

"Можеше да играем по-бързо. Това, което е наложил Станимир Стоилов като стил на игра, нормално да го следваме, защото то носи успех. Можехме да направим повече ситуации но прибързаните решения, непредизвикани грешки. Това е целта и идеята - да следваме това, което отборът е показвал. Хосе Кордоба (б.р. - пропусна дербито заради контузия) е страшно важен играч за нашия отбор. Днес направиха всичко възможно да не си проличи неговата липса. Без да обезценявам усилията на ЦСКА, но без дългите топки и частичните положения се справихме добре", каза още треньорът на "сините". 

"Това не беше очаквано за никого. Аз също бях страшно учуден и изненадан, че Станимир Стоилов напусна поста. Надяваме се по-бързо момчетата да преодолят този момент. Какво ще става - времето ще покаже. Чувам се с Мъри Стоилов", обясни Топузаков.

"Със сигурност ще гоним Европа. При всички положения ще се борим във всеки мач за повече точки, за да изпълним тази цел да стигнем до Европа, което е цел за клуба определено", завърши Топузаков.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК