Талантливият нападател Мартин Тошев е готов да се завърне в игра за Черноморец. 21-годишният играч е напълно възстановен и попадна в групата на "акулите" за предстоящото гостуване на Пирин (Гоце Делчев). 1/16-финалът за Купата на България е в сряда от 13:30 часа.

Младежкият национал не е играл от април, когато претърпя две операции, след като скъса предна и странична кръстни връзки на дясното коляно по време на шампионатния мач със Сливен (0:0).

Юношата на ЦСКА от известно време тренира наравно със съотборниците си, но в Черноморец решиха, че е по-добре да не рискуват здравето му и да не избързват с връщането му в игра. Поради тази причина Тошев не попадна в групата за вчерашния двубой с Локомотив (София), спечелен с убедителното 4:0 на "Армията". Сега обаче нападателят е на разположение на треньора Димитър Димитров-Херо, който ще преценява дали да му гласува доверие срещу Пирин (Гоце Делчев). Почти сигурно Тошев ще остане на пейката, но най-вероятно ще се появи в игра през второто полувреме.