Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев запази спокойствие след победата над Литекс с 1:0. Именно Тошко реализира победното попадение.

“Лошото е, че срещу силните отбори играем добре, губим точки срещу по-долно класираните, а това е недопустимо. Липсва ни постоянство. Надявам се да се върне настроението. Тази победа не е срещу случаен отбор. Действително Литекс тази година играе добре, показват го и резултатите”, каза Янчев.

“Това се ядосвам, липсва ни постоянството. Ако играехме като днес във всички останали мачове, нямаше да загубим толкова точки. При гола топката ми дойде добре и за мен оставаше само да я насоча. Не сме концентриране пред вратата, липсва ни голаджията, който да решава положенията отпред. Когато играем добре, феновете го виждат, радват се и ни подкрепят. По-хубаво е да не се извиняваме пред камерите, а на терена. Длъжници сме им, до края на сезона трябва да побеждаваме. Не искам повече да правим колебливи игри”, допълни капитанът.

“Разбрали сме се за нов договор, мисля, че до няколко дни ще излезе официално становище. Всички работим за една кауза, нека не ги делим на този и онзи”, завърши сърцатият халф./БЛИЦ