Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев бе доволен след успеха над Монтана с 2:0 в мач от 8-ия кръг на “А” група.

“Не съм аз човекът, който да прави разбори, но тази победа ни беше важна. Доста напрежение се беше събрало в отбора. Като цяло съм доволен. Мисля, че нямаше нищо в ситуацията с Мирослав Антонов, настигнах го, леко го докоснах. Аз звукове не чувам, дали е имало обувка в обувка, или е имало нарушение, или не, не знам”, каза Тошко Янчев.

“Съжалявам, че обидих отбора на Славия миналата седмица. Искам да благодаря на г-н Венци Стефанов, че ни преотстъпи един невероятен Мболи”, допълни халфът, който нарече Славия умрял отбор след загубата на “червените” с 0:1 в предишния кръг.

“Публиката е барометър. Няма какво да кажа, тя най-добре усеща, дано в четвъртък дойдат повече. За пари не ми се говори, като излизаш на терена, трябва да се раздаваш. И аз мисля, че в четвъртък ще изглеждаме различно, мотивацията е на съвсем друго ниво. Гледали сме Порто. Ще срещнем може би най-силният отбор в нашата група, но футболът е интересен, тъй като не винаги побеждава по-силния”, допълни още Янчев.

На въпрос дали лятната подготовка е била лоша, както смята Костадин Стоянов, капитанът коментира: ”Аз никога не се оправдавам, винаги си гледам моята работа. Аз съм добре физически, значи не може да кажа нищо лошо. Никога не се крия зад някой, няма да казвам на колко години съм, но щом тичам, значи...”
“Имаме уверение от шефовете, че всичко ще се оправи, оптимисти сме”, завърши най-опитният в “червените” редици./БЛИЦ