ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Руският Краснодар преди дни отмени контролата, която трябваше да играе с Левски на 17 януари в Дубай. Официалният сайт на клуба обяви, че решението за това е било на новия треньор на „биковете“ Владимир Ивич.

Руското издание Life.ru обаче излезе с любопитна информация относно истинската причина за отпадането на мача от програмите на двата отбора. Според публикацията, решението е взето от ръководството на Краснодар заради достигналите до тях данни за протестите на феновете на „сините“ срещу контролите с руските отбори.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Публикуваният в Русия текст допълва, че от Левски са възнамерявали да играят в двубоя със сини фланелки и жълти гащета, за да изразят подкрепата си към Украйна заради започналите в края на февруари 2022 г. военни действия.

Както е известно, Левски има планирани още две проверки с руски тимове – Спартак (Москва) и Урал. Те за момента остават в програмата на тима на Станимир Стоилов. Вчера фенове на „сините“ издигнаха плакати на „Герена“, демонстрирайки недоволството си от предвидените мачове с отбори от Русия.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК