Бразилското крило на украинския ФК Лвов Алваро Тавареш се похвали, че е получил оферти от България и Кипър, като най-вероятно ще продължи кариерата си в една от тези две страни.

Още вчера директорът спортна администрация на шампиона Лудогорец Георги Караманджуков призна, че „орлите“ са близо до осъществяването на още един силен трансфер. Това се случи по време на пресконференцията, на която беше представен Бърнард Текпетей, привлечен от елитния немски Шалке 04.

Пред издание в родината си Алваро Тавареш, който играе като нападател, разкри, че отношенията му с наставника на ФК Лвов са в точката на замръзване и ще напусне отбора, където играе от година и половина.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Имам варианти за Кипър и България, съвсем скоро ще стане ясно къде ще продължа. Тази от Кипър обаче за момента е малко по-интересна“, признава 25-годишният бразилец. Медиите на Острова на Афродита съобщават, че интересуващият се клуб е АЕК (Ларнака), а засега няма потвърждение дали наистина Лудогорец е българският клуб, свързал се с играча.

Няма яснота и по въпроса дали Алваро Тавареш ще си тръгне като свободен агент от Украйна или ще трябва да се плаща трансферна сума.