ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Датчанинът Расмус Анкерсен ще поеме управлението на Левски, ако преговорите за придобиването на клуба от „Спорт Рипаблик“ бъдат финализирани успешно.

По всяка вероятност именно той е човекът, който е провел разговори с треньора Станимир Стоилов преди няколко дни. БЛИЦ първи писа за срещата още в понеделник.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

39-годишният Анкерсен е познато име във футбола. В периода 2015-20 г. е спортен директор на английския Брентфорд и същевременно президент на Мидтиланд. Това се дължи на факта, че двата клуба са собственост на англичанина Матю Бенъм. В датския клуб Анкерсен е бил шеф на бившите български национали Николай Бодуров и Божидар Краев.

Расмус Анкерсен е съосновател на „Спорт Рипаблик“ и в момента едновременно е спортен директор на английския Саутхямптън и президент на турския Гьозтепе. Именно затова се очаква да заеме и значителна ръководна роля на „Герена“.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!  

Датчанинът следи отблизо изявите на „сините“ вече няколко месеца. През месец май той е бил на финала за купата на България, в който Левски се наложи над ЦСКА с 1:0 и спечели първия си трофей след 13-годишно чакане.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023