Стойчо Младенов е Треньор номер 1 на България за изминалия сезон, макар да работи в чужбина. Той заслужи приза заради това, че спечели Купата на Казахстан, а зад него останаха наставниците на Левски Петър Хубчев и на Лудогорец Станислав Генчев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Стойчо Младенов в момента гледа и благодари на всички. Искам да ви кажа, че същата награда получи той в Казахстан. За мен е огромна чест да споделя с вас, че за последните години имах щастието да работя с най-добрите треньори на България в Казахстан. Голяма следа оставиха Станимир Стоилов, Димитър Димитров, Георги Дерменджиев, които оставиха следа. Успех на Дерменджиев с националния отбор. Сега е момента да споделя с вас, че за съжаление най-добрите треньори не работят в България. Пожелавам им да се завърнат", каза Мирчо Димитров, който получи приза вместо Младенов.

Номер 2 Петър Хубчев също не присъства на церемонията във Военния клуб, а третият Станислав Генчев каза - "Благодаря на всички за доверието, което ми се оказа. Благодаря на семейството за подкрепата. За мен е огромна чест да получа наградата".